30 Aralık 2013 Pazartesi

Jingling Hit Kazanma Programı İndir

Bu hit programı sayesinde siteleriniz hit toplamada adeta bir rekora koşar.Harika derece çok kullanıcısı oldugu için jingling çok yararı olan bir programdır.Zararlı diyenlerde çıkacak ama asla öyle birşey yok.Ben bu programın formatını keşfettim diyebilirim.Bu programı çalıştırmaya başladıgımda internetim çok ağırlaşıyordu ve hızına baktım müthiş derecede harcama yapılıyor.Anlayacagınız biz istemeden başka sitelere giriyoruz ama siteyi bilgisayarımız görmüyor.Başkalarıda istemeden bizim sitemize giriyor.Ama onlarda hangi siteye girdiğinin farkında değiller.Anlayacagınız hiç bir zararı yok boşu boşuna telaşlanmayın.

PROGRAM KULLANIMI

Fazla Kullanılırsa Zararı Olurmu?

Fazla kullanılırsa hiçbir zararı olmaz.Ama hostinginizin çok iyi ve dayanıklı olması lazım bu sayede sitenize günde 2500 kişi girecek ama biraz sabırlı olmanız lazım.Bu sistemi bloggerde kullanabilirsiniz 2 günlük siteyi baş tacı ediyor.Bloggerde hosting düşünmenizede gerek yok.istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Günde 10 saatte kullanabilirsiniz 1 saatte kullanabilirsiniz.Ama dikkat internetiniz kotalıysa asla kullanmayın kotayı anında aşacaktır.Bu tarz kullanımlarda internette 1 günde 1 gb rahatlıkla yiyeceksiniz.Ama internetiniz sınırsızsa zaten hiç bir zararı olmayacaktır.

Yararı Nedir?

Arkadaşlar bildiginiz gibi google,yandex,bing vb. arama motorları hit alan siteye girerler.Yani sizin siteniz internette şahıslar tarafından çok tercih ediliyorsa arama motorları sitenizi kapış kapış ederler.Çünkü sitenizi hangi motorda daha çok cıkacagı tabiki çok önemlidir.Google yine tahtta ama tahtını korumakta çok önemli bir şey.Eğer sizde gerçekten sitenizi büyük bir hale getirmek istiyorsanız müthiş şeyler ortaya çıkartabilirsiniz.Sizin sitenizin hem hitini hemde index sayısını arttıracak olan bu sistemi günde 2 saatden fazla kullanmayınız fazlası sizin için sadece kendini kandırma olacaktır.Ben bu programı bırakınca ne olacak derseniz şimdi okuyun.Siz bu programı düzenli olarak hergün neredeyse 4 saat otomatik çalıştırmaya çalışın.1 Ay sonunda programı bıraktıgınızda örnegin 2000 hitiniz varsa o hit 70′e düşecektir.Yani bu hit azda olsa gün geçtikce artış gösterecektir.Örneğin 1 ay sonra 130 günlük hit alacaktır.Birde paylaşıma devam ederseniz.Örneğin bir blogger Ocak ayında 100 kişi alıyorsa paylaşım yapmaya devam edince 300 kişiye yükselecektir sonrası kendiliğinden geliyor zaten.(yazı f5blog'tan alınmıştır.)

Linkin kırılma ihtimaline karşı bir çok siteye upload ettim.

Sorularınızı ve isteklerinizi yorum olarak yazarsanız yardımcı olabilirim.


Rar şifresi : teknolojimakinesi.blogspot.com (başında http:// olmadan giriniz.)







1 yorum:

  1. Bende fitness vücut geliştirme hakkında bir blog sitesi açtım. Bu site daha yeni fakat aynı konuda eski bir blogum daha var. 3 yıl önce açtığım blogda sadece bir kaç içerik var yeni açtığım blog sitesinde ise bir sürü organik içerik var ve eski açtığım blog sitesi daha çok hit alıyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta site hit artırma yöntemi olarak sitenin domain yaşı. Yani siz naparsanız yapın sitenin domain yaşının en az 3 yıl olması şart. Ne kadar eski o kadar hit demektir. Başka bir hit arttırma yoluysa link değişimi fakat ilginç orjinal konular içeren yani herkesin merak ettiği fakat kimseninde bu konuda yazmadığı blog siteleri daha çok hit alıyor. Yani burada sitenin hit alması için öncelikle genel konularda değil birazda özel konularda yazmak. Bu arada paylaşım için teşekkürler. Yalnız blogunuzun eski olduğunu görüyorum. Arşivlerinizde baktığım kadarıyla şubat ayında blog yazmayı bırakmışsınız. Bilemiyorum belkide pes etmişsiniz.
    Bence birazda bu işler azim işi. Birden olmuyor. Hit kazanmak özel konuları ele alıp merak uyandırmak. Birazda megaloman olmayı gerektiriyor. Her şeyin başında azim diyorum. Azmin elinden bişey kurtulmaz. İnsanlar site ya da blog açar. Sonrada acele edip hit kazanmak ister. Çok yönlü düşünecek olursak. Hit kazanmak ya da para kazaanmak için site açarsak sonu hayal kırıklığıyla bitiyor. Bence amaç öncelikle insanlara bazı konularda hizmet etmek için site açmak. Başka bir konuysa site açıp facebookda reklam vermek. Bu sadece belirli bir süre hit almanızı sağlıyor. Fakat insanlar reklamlarda sitenizi ziyaret eder. Kopya ya da alışılagelmiş bazı içerikler gördüğünde bunu hissederler ve verdiğiniz reklam paraları boşa gider. Demek istediğim hit kazanmak için orjinal konular seçip yaratıcılığın gelişmesi ki bu da zamanla olacak şeydir. Ayrıca sizlere orjinal içeriklere yani organik içeriklere ve yaratıcı bir faaliyetle devam edem bu siteyi incelemenizi tavsiye ederim. Belki size bir fikir verir. http://fitnessbodybiz.blogspot.com.tr < Örnek site linki .. Riplerinizi bekliyorum. Paylaşımınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil