30 Aralık 2013 Pazartesi

Ücretsiz Sözlük Sitesi Kur



Ücretsiz sözlük kurabilirsiniz !

İnci Sözlük,Ekşi Sözlük ve diğer sözlükler tarzında sözlük kurabilir,kontrol edebilirsiniz.Tamamen türkçedir.
sözlükspot herkesin ilgi alanında bilgi platformu oluşturacağıtematik sözlük kavramını ortaya atıyor. kendi ilgi alanların bilgi kaynağı oluşturmak isteyenler sözlükspot'tan sonsuz destek buluyorlar.
sözlükspot, herkese ücretsiz interaktif sözlük oluşturma, yönetme imkanı hizmeti veren bir sitedir. sözlükspot'ta oluşturulan her site birer uludağ sözlük, ekşi sözlük klonudur. sözlükspot.com ile kendi sözlüğünüzü açabilir ve kendi online community'nizi yönetebilirsiniz.
sözlükspot, tamamen ücretsiz bir servistir. herzaman da ücretsiz kalacaktır.
okuduğunuz okula, liseye, üniversiteye; tuttuğunuz takıma; kendi ilinize; kendi ilçenize; mesleginize; siyasi fikirlerinize göre; sevgiğiniz sanatçıya, gruba; sevdiğiniz filmlere yönelik sözlük açabilirsiniz.
cadde.sozlukspot.com, tiki.sozlukspot.com, gazisozluk.sozlukspot.com, kadikoyanadolulisesi.sozlukspot.com, odtusozluk.sozlukspot.com, bursasozluk.sozlukspot.com, nisantasi.sozlukspot.com, ugg.sozlukspot.com, leblebi.sozlukspot.com, liberalsozluk.sozlukspot.com, okan.sozlukspot.com, cemyilmaz.sozlukspot.com gibi sözlükler açılabilecek sözlüklere güzel örneklerdir.


0 yorum:

Yorum Gönder